Skip to main content

blog

Eventtechnologie: where the magic happens

Submitted by testje on Wed, 05/22/2019 - 21:21
mobile phone

Wie regelmatig een event organiseert kent het fijne gevoel van een leeg canvas dat gevuld moet worden en waar de magie gaat plaatsvinden. Je weet dat het eindresultaat weer geweldig gaat zijn, maar je zoekt nog naar de juiste invulling. Het is een beetje net als schilderen op nummer, waar het raamwerk al staat maar je de verschillende onderdelen nog kleur moet geven. Als eventmanager heb jij de kleuren in handen, jij bepaalt hoe de verschillende onderdelen er uit komen te zien. Je streeft ernaar dat het geheel meer is dan de som der delen, dat is immers 'where the magic happens'. 

In de veelvoud van events zoek je naar onderscheidend vermogen. Je wil het anders doen en organiseert bijvoorbeeld een festival, unconference, of een hackaton. Heel gaaf natuurlijk, maar je laat vermoedelijk ook nog heel wat kansen liggen. Uit alle trendrapporten blijkt dat technologie hét verschil gaat maken in de eventindustrie. Denk aan robots, virtual of augmented reality, en slimme apps. Het is echter opvallend hoe weinig hier nog gebruik van gemaakt wordt. Bestaande eventplatforms belichten de nieuwe mogelijkheden wel, maar zij bieden geen overzicht. 

Daarom is The Right Tech opgericht. Om je wegwijs te maken in de mogelijkheden die technologie biedt voor je event. Om je aan te moedigen toch die stap te zetten naar een nieuwe wereld vol verrassende mogelijkheden. Om je te inspireren en uit te dagen. The Right Tech wil mensen en technologie dichter bij elkaar brengen. Want daar liggen de kansen om jouw event onvergetelijk te maken.

AR Graffiti Wall: waar mensen en technologie samenkomen

Submitted by Neeltje on Thu, 05/16/2019 - 20:33

Een bijzondere technologie die nog een veel groter publiek verdient is de AR graffiti wall van VR Owl. Dit is een unieke en spraakmakende ervaring waarmee je op elke muur virtuele graffiti kunt spuiten. Er is geen verf nodig want je spuit als het ware met licht. De ruimte waar de installatie wordt geplaatst, wordt gevuld met kleur en bijzondere creaties.

Sensory Reality: alle zintuigen prikkelen

Submitted by testje on Sun, 05/12/2019 - 18:53

Het zat er aan te komen: na virtual reality en augmented reality is er een nog verdergaande manier bedacht om je in een compleet andere wereld te krijgen. Met sensory reality worden niet alleen je ogen en hersenen gestimuleerd maar word je tegelijk ook geprikkeld met geur, warmte, wind en licht.