Skip to main content

AR Graffiti Wall: waar mensen en technologie samenkomen

Submitted by Neeltje on Thu, 05/16/2019 - 20:33
AR Graffiti Wall

Een bijzondere technologie die nog een veel groter publiek verdient is de AR graffiti wall van VR Owl. Dit is een unieke en spraakmakende ervaring waarmee je op elke muur virtuele graffiti kunt spuiten. Er is geen verf nodig want je spuit als het ware met licht. De ruimte waar de installatie wordt geplaatst, wordt gevuld met kleur en bijzondere creaties.

Hiermee geef je je publiek de mogelijkheid om te toveren met licht op vrijwel elk oppervlakte. Zo wordt een eigen, uniek kunstwerk gecreëerd. Deelnemers gebruiken echte spuitbussen (zonder verf uiteraard) om hun creativiteit de vrije loop te laten. Je kunt ook als basis je branding gebruiken en de mensen hier op door laten gaan. Echt een bijzondere ervaring die je niet snel vergeet.

Het leuke van de AR Graffiti Wall is natuurlijk de interactie tussen bezoekers die samen iets aan het creëren zijn. Daarnaast is het ook een hele mooie manier waarop kunst en technologie worden gecombineerd. De Graffiti Wall is in te huren als installatie voor een bestaande muur of op een portable oppervlak.